Institut for Fugtteknik blev startet i 2024 efter mange år i branchen med praktisk fugtbekæmpelse og efter udvikling af egen patentansøgt metode. Missionen er at bevare vores bygningsarv til gavn for kommende generationer ved hjælp af vidensformidling, rådgivning og praktiske fugteftersyn.

Vores motto er Scientia Prima – viden først. Vi stiller diagnosen først via struktureret indsamling af data, og så foreslår vi en løsningsmetode bagefter.

Når diagnosen er stillet, kan kunden få sine egne leverandører til at udføre behandlingen. De kan også få hjælp fra Scientia Totalentreprise, som de tre partnere bag Institut for Fugtteknik også har stiftet. Scientia Totalentreprise kan udføre alle typer af praktisk bekæmpelse af fugt og arbejder kun med en platform af nøje udvalgte samarbejdspartnere og underleverandører.

 

Dalia Mathiasen: M: 5178 7378, dalia@institutforfugtteknik.dk

Søren Als: M: 4174 3236, soren@institutforfugtteknik.dk

Bestil en uvildig fugtanalyse af jeres ejendom

Vil I finde årsagen til jeres fugtproblemer, så tilbyder Institut for Fugtteknik et fugteftersyn, hvor vores fugtteam gennemgår ejendommen for de fire typiske fugtårsager. Efter fugteftersynet tilsendes rapport med anbefalinger til bekæmpelsesstrategi.

Kontakt os for mere information

+45 41 74 32 36

Ja tak, jeg vil gerne høre mere om et fugteftersyn